Puhdasta juomavettä

Juomavettä merestä tai järvestä?

Kyllä, se on mahdollista – yksinkertaisesti, nopeasti ja edullisesti!

vattenglasOletko saanut tarpeeksesi veden raahaamisesta kanistereissa kaupungista autoon, veneeseen ja mökille?

Oletko joutunut laskemaan kuinka monta kuppia kahvia voit tarjota jotta vettä on vielä huomennakin?

Oletko joutunut lähtemään mökistä ennen aikojaan koska juomavesi loppui?

Onko kaivovesi samea, rautapitoinen tai maistuuko se pahalle?

Tiedän miltä tuntuu – olen kokenut sen kaiken.

Ennen vanhaan tiskattiin sadevessä ja sadevettä käytettiin myös saunassa. Se ei ole kovinkaan fiksua, koska sadevesi on täynnä bakteereja, raskasmetalleja ja muita saasteita. Se valuu katolta missä linnut ovat tehneet tarpeensa, sotkuisia bakteeripesiä täynnä olevia rännejä pitkin tynnyreihin missä bakteerit ja levät viihtyvät, ilmansaasteista ja mikromuoveista puhumattakaan. Saunankiukaalla tämä höyrystyy ja raskasmetallit pääsevät suoraan keuhkoihimme!

Esim Empro 100  vedenpuhdistuslaitteemme tuottaa yli 100 litraa kirkasta ja puhdasta, bakteeritonta juomavettä merestä! Tunnissa ja läpi vuorokauden! Isommat mallit vielä enmän

Sen jälkeen elämä muuttui täysin! Nyt voimme peseytyä ja tiskata puhtaassa vedessä, ja ennen kaikkea juoda niin paljon raikasta vettä kun vaan jaksaa. Vesi ei lopu ja saunassa on ihanan raikas tuoksuu emmekä enää hengitä raskasmetalleja heittäessämme löylyä!

Sen kun avaa hanan!EMPRO-100A1

THS Finland on laitetta valmistavan tehtaan virallinen edustaja, hoidamme nyt sekä myynnin ilman välikäsiä, asennukset, annamme käyttöopastusta ja tarvittaessa tarjoamme jopa talviylläpitoa.

Haluatko tietää lisää, haluatko tulla katsomaan käytössä olevaa laitetta Onaksessa, maistaa kuinka hyvältä se vesi maistuu – ja nähdä kuinka yksinkertaista se on?

Ota yhteyttää puhelimitse, tekstiviestein tai sähköpostitse. Voimme tulla käymään kartoittamaan tarpeenne ja mittaamaan etäisyyksiä letkupituuksia ajatellen, keskustella hanatarpeista, sähköasennuksista ja muista vesiasioista. Ja ennen kaikkea ottaa vesinäytteitä ja tarkistaa missä kunnossa tämän hetken juomavedet ovat!

 

Lue lisää tästä

Share