Rent dricksvatten

Dricksvatten från havet, närmaste sjö eller å?

Javisst – nu är det möjligt – enkelt, snabbt och billigt!

vattenglasÄr du som jag trött på att bära dricksvatten i kanistrar från stan, på att bära dem till bilen, båten, från bryggan till stugan?

Har du också varit tvungen att räkna hur många koppar kaffe du kan koka, så vattnet räcker till ännu nästa dag?

Eller har du också varit tvungen att åka tidigare från stugan för att dricksvattnet tagit slut?

Är ditt brunnsvatten grumligt, järnhaltigt eller salt?

Jag vet hur det känns – jag har varit om allt detta.

Förr kunde man diska i regnvatten, men det är inte varken rent är hälsosamt! Det rinner ned längs taket där fåglar lämnat sina egna visitkort, bakterierna frodas i högarna av barr, björkfrön och löv i vattenrännorna. I tunnorna växer algerna i värmen, för att inte tala om alla luftföreningar som förorenar vattnet!

 

Jag fick nog av vatten i kanistrar och skaffade en vattenreningsanläggning som ger kristallklart, rent dricksvatten direkt från havet, utan kemikalier och fritt från både bakterier, mikroplaster och tungmetaller! Sedan den installerats, har livet förändrats helt – vattnet tar inte slut, det produceras över 100 liter i timmen  och det doftar fräscht i bastun när vi kastar bad, och vi behöver inte längre andas in tungmetaller med vattenångorna..

Det är bara att öppna kranen!EMPRO-100A1

Vill du veta mera, vill du komma och titta på vår anläggning i Onas, provsmaka på vattnet och se hur enkelt det är?

Tag kontakt, per telefon, epost eller sms. Vi kan även komma på besök och mäta hur långa ledningar som behövs, diskutera behovet av kranar, av elinstallationer och motsvarande.

Läs mera om våra olika anläggningar här

 

 

Share