EMPRO 100

”Ensimmäinen kuluttajalle suunnattu laite, jonka kanssa olemme kulkeneet pitkän tuotekehityskaaren kohti täydellisyyttä”

CE6FADDB-076C-4167-9C4B-239E7667E862Tekniset Tiedot

Koko: 50cm x 75cm x 85cm
Tuotto: 100 l/h
Kulutus: max 500W
Puhdasvesisäiliö: 200 l
Ääni: n. 55dBA käytössä
Hinta: 4900€

EMPRO-100 puhdistaa lähes minkä tahansa Suomesta löytyvän luonnonveden erinomaiseksi juoma- ja käyttövedeksi käänteisosmoosin avulla, ilman kemikaaleja. Laitteeseen integroitu jakelupumppu toimittaa puhdistetun veden vapaa-ajan asunnon vesiverkostoon. Voit ottaa raakaveden merestä, järvestä, kaivosta tai muusta lähteestä.

Laitteessa käytetään patentoimaamme teknologiaa, jolla veden puhdistus tapahtuu erittäin energiatehokkaasti ja jolla laite on saatu täysin säätövapaaksi. Kompaktin rakenteensa ja muotoilunsa avulla laite on erittäin tilatehokas. Käytettävät materiaalit ja komponentit ovat koeteltuja ja luotettavia.

Laitteen kapasiteetti riittää erinomaisesti normaaliin perhekäyttöön vapaa-ajan asunnolla. Sillä saat puhtaan veden saunaan, suihkuun, keittiöön, astianpesukoneelle, pyykkikoneelle jne. Säilytys talven yli kylmässä ei ole ongelma, kunhan laitteeseen ajetaan ennen pakkasia talvisäilytysneste.

Pienen energiankulutuksensa ansiosta laitetta voidaan käyttää myös aurinkosähköllä.

Laite on kehitetty, testattu ja valmistettu Suomessa.

Share